Over ons

Dit zijn wij

Van buffet tot luxe diner en van uitgebreide lunch tot overheerlijke borrel: wij verzorgen de lekkerste gerechten voor ieder gezelschap én op elke locatie. Voor de aankleding en catering van een onvergetelijk feest of (zakelijk) evenement bent u bij ons op de juiste plek. Ons doel? We willen boven uw verwachtingen uitstijgen. Daarom gaan we altijd nét een stap verder om van elke gelegenheid iets moois te maken.

Purple Catering

Sinds 2013 begonnen wij vanuit de bestaande cateringactiviteiten voor Outdoor Brabant. Sindsdien hebben wij dat verder uitgebouwd tot wat Purple Catering nu is. Onze voldoening halen wij uit de enthousiaste reacties van gasten en het verzinnen van nieuwe gerechten en concepten. We willen iedereen laten genieten van de lekkerste gerechten en voor onvergetelijke ervaringen zorgen. Blije gezichten zien wij het allerliefst!

 

Hier staan wij voor

Opdrachtgevers waarderen ons om onze focus op persoonlijk contact en korte lijnen én onze flexibiliteit. Evenementenbureaus benaderen ons steeds opnieuw, omdat ze uit ervaring weten dat we snel en correct zijn en we kwaliteit leveren. U kunt ons met een gerust hart elke opdracht toevertrouwen. We willen vooral lekker eten serveren en onvergetelijke momenten verzorgen.

Service met een glimlach

Wij letten graag op details. Daarom maken we onze gerechten met zorg klaar en zorgen we ervoor dat álles er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Het eten én de aankleding. En natuurlijk draagt ook ons personeel bij aan onze service. Gastvrijheid, vriendelijkheid en een oprechte glimlach: dát kun je van ons verwachten. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan