Foodtrucks

Foodtrucks

Een feest of evenement is pas compleet met goed gezelschap. En met lekker eten. Bij ons huurt u gemakkelijk een foodtruck inclusief personeel. Wij beschikken over verschillende prachtige exemplaren, die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Genieten van heerlijke Italiaanse pizza’s, gemaakt vanuit een authentieke Italiaanse piaggio? Quesadilla’s of tortilla’s met gegrilde groenten en vlees of vis? Spaanse tapas? Japanse gerechtjes? Of gewoon een lekker vers frietje met snack bestellen bij de friettruck? Het kan allemaal.

Offerte aanvragen voor een Hip foodtruck diner

Verschillende foodtruck-arrangementen

De foodtruck zijn hip en happening. Ze zijn er in alle soorten en maten. Als professioneel cateraar bieden wij graag voldoende variatie, zodat u altijd een foodtruck vindt die bij uw evenement of gezelschap past. Daarom hebben wij verschillende foodtruck-arrangementen samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een Festival-arrangementmet echte foodtruck-klassiekers, zoals pizza’s, friet en pitás met pulled chicken. En het Gastronomisch-arrangementvoor fijnproevers, met vleesgerechten van de Big Green Egg, oriëntaalse smaken en diverse Indonesische, Aziatische en Argentijnse bijgerechten. Of het Streetfood-arrangement, waarmee u zich direct in New York, Rome of Mexico City waant. Of houd het wat simpeler en kies voor het Hollandse Borrel-arrangementmet balletjes en aardappeltjes. Liever zelf iets op maat samenstellen? Neemt u dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Lekker eten én een gezellige aankleding

Huurt u een foodtruck, dan ontvangt u waar voor uw geld. Zo bereiden wij de gerechten op professionele wijze en zorgen wij indien gewenst voor personeel dat de gerechten serveert. Over bestek, borden, schalen en servetten hoeft u zich geen zorgen te maken: ook die nemen wij voor u mee. En wilt u uw gekozen locatie wat gezelliger aankleden? Dan helpen wij u graag, bijvoorbeeld met gezellige versiering, bloemen, meubilair en muziek.

Bekijk hier onze foodtruck arrangementen

Hoe werkt het?

Lijkt het u wat, een foodtruck op uw bedrijfsfeest, netwerkborrel, bruiloft, jubileum of verjaardag? Bekijk in onderstaand bestand een paar van onze foodtruck arrangementen. Wij vertellen u graag over onze verschillende arrangementen en helpen u graag bij het vinden van een foodtruck-arrangement dat bij uw feest, locatie en gezelschap past. Op de dag zelf rijden wij de foodtruck voor, maken we de gerechten klaar en serveren wij ze op aantrekkelijke wijze. We nemen u graag al het werk uit handen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Voor de volgende klanten hebben we al iets georganiseerd

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan