Barbecue

Barbecue

Een zonnige dag, lange gedekte tafels, een rokende barbecue, een lekker stukje vlees of vis en vers knapperig stokbrood. Barbecueën verveelt nooit. Wij nemen u graag de complete voorbereiding uit handen en verzorgen uitgebreide barbecuepakketten voor u. Vol met gemarineerd vlees, verse salades, sauzen, kruidenboter en stokbrood én bezorgd op de door u gewenste locatie.

Offerte aanvragen voor een overheerlijke barbecue

Waar heeft u zin in?

Vlees, vis of vegetarisch? Het kan allemaal. Zo leveren wij sappige hamburgers, gemarineerde kipfilet, kipsaté, varkenshaassaté en steak. Ook voor zalmpakketjes en gambaspiesjes bent u bij ons aan het juiste adres. We maken de lekkerste salades, zoals aardappelsalades, komkommersalades en andere rauwkostsalades. En we zorgen voor heerlijke sauzen en knapperig brood. Geeft u uw wensen door, dan zorgen wij dat u een barbecue-pakket ontvangt dat daar helemaal bij aansluit. Heeft u niet voldoende bestek, borden, schalen of servetten? Geen probleem, die leveren wij standaard mee. En heeft u hulp nodig bij de aankleding van de locatie? Wij helpen u ook graag met een gezellige aankleding, bijvoorbeeld met slingers, ballonnen, bloemen, muziek en het juiste meubilair.

Verse producten

Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten van uitstekende kwaliteit, het liefst van lokale producenten. Voor onze barbecue-pakketten selecteren wij het beste vlees en de mooiste, verse vis. Onze bijgerechten bestaan uit groenten die rechtstreeks van het land van onze lokale leveranciers komen. Bij ons geniet u van een barbecue op culinair topniveau.

Bekijk hier onze barbecue menu's

Hoe werkt het?

Heeft u een teamuitje, netwerkborrel, jubileum of verjaardag op de planning? Heeft u zin in een compleet verzorgde barbecue? En bent u benieuwd wat wij u allemaal kunnen bieden? Wij vertellen u graag over al onze barbecue-arrangementen, zodat u een goede keuze kunt maken. Op de dag zelf leveren wij het vlees en de bijgerechten op de door u gewenste locatie. U kunt direct aan de slag! In onderstaand bestand ziet een aantal van onze barbecue pakketten.

Voor de volgende klanten hebben we al iets georganiseerd

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan