onze catering diensten

Genieten van een buffet, walking dinner, barbecue of luxe borrel

Een Italiaans shared dining, een feestelijke amuseparade of een hippe beertruck met uitgebreide BBQ? Wij verzorgen catering op niveau bij elke gelegenheid. Van een groot evenement tot een luxe diner voor vier. Omdat we werken met dagverse producten, veelal uit de regio, ontvangt u altijd duurzame gerechten van hoge kwaliteit. Geniet van een buffet, walking dinner of luxe borrel bij u thuis of op locatie.

Hoe werkt het?

Op onze website vindt u precies welke gerechten u bij ons kunt bestellen. Liever telefonisch uw wensen doorgeven? Dat kan ook. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag over onze mogelijkheden. Zodra een bestelling binnen is, dan gaan wij aan de slag. In onze uitgebreide horecakeuken in Prinsenbeek (nabij Breda) verwerken wij pure en verse producten tot de lekkerste maaltijden. Die brengen wij op de door u gekozen locatie. Als professioneel cateringbedrijf nemen wij u graag al het werk uit handen, zodat u volop tijd heeft voor uw gasten.

Vraag hier uw offerte aan

Buffetten

U vertelt ons hoe groot uw gezelschap is, de locatie en uw wensen, wij verzorgen gerechten die passen bij uw gezelschap én de gelegenheid. Kies uit een van onze menu’s of stel, met onze hulp, zelf uw ideale menu samen.

Barbecue

Een zonnige dag, lange gedekte tafels, een rokende barbecue, een lekker stukje vlees of vis en vers knapperig stokbrood. Barbecueën verveelt nooit. Wij nemen u graag de complete voorbereiding uit handen en verzorgen uitgebreide barbecuepakketten voor u. Vol met gemarineerd vlees, verse salades, ...

Bruiloft catering

Gefeliciteerd, er staat een bruiloft op de planning! Op die prachtige dag wilt u uzelf en uw gasten verwennen met de heerlijkste gerechten. Als professioneel cateraar staan wij graag voor jullie klaar met de lekkerste shared dining, walking dinners, buffetten en luxe hapjes mét bijpassende aankl...

Foodtrucks

Een feest of evenement is pas compleet met goed gezelschap. En met lekker eten. Bij ons huurt u gemakkelijk een foodtruck inclusief personeel. Wij beschikken over verschillende prachtige exemplaren, die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Genieten van heerlijke Italiaanse pizza’s, gemaakt vanu...

Zakelijke events

Van smakelijke foodtruck concepten tot luxe borrelhapjes, diners en buffetten: wij verzorgen goed eten en drinken. Bovendien zorgen we voor een passende aankleding én gastvrij personeel. Of u nu een vergadering, seminar, congres, workshop, bedrijfsfeest, netwerkborrel of andere bijeenkomst organ...

Diners

Vooraf bespreken we met u welke gerechten er bij uw event passen. In onze professionele horecakeuken in Prinsenbeek (Breda) bereiden we alles voor. We hebben genoeg capaciteit om ook voor grote groepen te kunnen cateren.

Hapjes

Hapjes op locatie met de meest verfijnde smaken. U kiest de hapjes en wij stellen een smakelijk en passend arrangement voor u samen.

Amuse parade

Informeel borrelen en uw gasten toch een volledige maaltijd aanbieden welke over een gehele avond wordt uitgeserveerd. Kies voor onze amuse parade!

VIP catering

Skybox catering of VIPdeck met buffetten of uitgebreid diner.

Event inrichting & concepten

De gerechten die u op uw evenement wilt serveren, zijn volledig afhankelijk van het soort evenement dat u organiseert. Dat geldt ook voor de aankleding. Naast het uitzoeken van passende gerechten, helpen wij daarom ook bij de aankleding van uw evenement, zodat het past bij uw gelegenheid en gezel...

Lunch

Heerlijk vers bereide lunch gerechten of een overheerlijke foodtruck lunch bestellen?

Ofyr

Heeft u een teamuitje, netwerkborrel, jubileum of verjaardag op de planning? Heeft u zin in een compleet verzorgde barbecue maar wilt u eens iets anders? En bent u benieuwd wat wij u allemaal kunnen bieden? Wij vertellen u graag over al onze Ofyr-arrangementen, zodat u een goede keuze kunt maken.

Voor de volgende klanten hebben we al iets georganiseerd

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan