Locaties

Purple Catering verzorgt bij diverse vaste locaties de catering. Lees hieronder per locatie wat wij voor de verschillende locaties betekenen.

Ook benieuwd wat wij op deze locaties voor u kunnen betekenen?

Strand Binnen

STRND, gevestigd in Breda-Centrum, staat voor unieke en gedurfde events. Anders, creatiever en effectiever. Wij gaan exclusief voor onvergetelijke events en heimwee achteraf. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage, kreeg in 2013 een nieuwe bestemming en levensdoel: we hebben haar getransformeerd tot de ideale locatie voor zowel super-corporate als een tikje meer laid-back events. Sfeervol, beachie, met een industriële touch.

Purple verzorgd bij Strand Binnen de food catering voor onderandere Foodtruck diners, barbecue's, diners en bruiloften.

Ook benieuwd wat deze locatie voor u kan betekenen? Klik op onderstaande link.

STRND

Bos & Co Oosterhout

BOS & Co is een Brabantse Natuurpoortlocatie aan de rand van Boswachterij Dorst. Een ideaal begin of einde van een heerlijke wandeling of fietstocht. Bij BOS & Co komen genieten van de natuur, lekker eten en drinken, relaxen of juist actief bezig zijn samen. 

Purple verzorgd hier de luxere foodcatering zoals barbecue's, diners, shared diners en luxe hapjes.

Ook benieuwd naar wat wij op deze locatie voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande link.

Bos & CO

NAC Breda

Tijdens de wedstrijden van Nac Breda verzorgen wij voor de diverse sponsoren verschillende catering activiteiten zoals het diner voor de wedstrijd en buffetten in de skyboxen. Tevens verzorgen wij ook in diverse skyboxen luxe hapjes.

NAC BREDA

De Nispenhoeve/Culinart

De Nispenhoeve bestaat uit een boerderij uit 1891, een Vlaamse schuur, een karkooi, een bakhuis, een erf met boomgaard en enkele weien. Het geheel is erkend en aangewezen als rijksmonument. De Nispenhoeve is gelegen in Prinsenbeek aan de Beeksestraat 76.

Purple verzorgd diverse bruilfoten en diner, de locatie is ook zeer geschikt voor brainstorm sessies, vergaderingen en team meetings. Een kleine borrel behoord ook tot de mogelijkheden eventueel met overheerlijke hapjes, een buffet of diner. Feestavonden met muziek behoren helaas niet tot de mogelijkheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekene op de geweldige locatie?

Vraag hier uw offerte aan

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan