Bedrijfscatering Breda

Bent u op zoek naar bedrijfscatering in Breda? Offerte aanvragen voor een bedrijfscatering

Bedrijfscatering Breda

U staat op het punt om een leuk event of borrel namens uw bedrijf te organiseren en daarom bent u op zoek naar een bedrijfscateraar. Purple Catering staat voor jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfscatering in Breda. Van grote tot kleine partijen, van geheel aangeklede events tot netwerkborrels; wij zijn van alle markten thuis.

Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is zodat u zich alleen maar hoeft te ontfermen over uw gasten. U en dit event dient als visitekaartje van het bedrijf.

Wij komen graag bij u langs om te bespreken op welke manier u -en wij- dit het beste kunt invullen. Verrassend of traditioneel.

Lees hier meer over de mogelijkheden!

Catering diensten

Quote: “We doen er alles aan om uw bedrijfs-event, bij uw bedrijf of op locatie, tot in de puntjes te verzorgen”

Referentie Cees van de Horst:
“Ik had Purple Catering al diverse malen gezien op catering partijen. Dat was altijd super. Gisteren zelf een Barbecue van Purple Catering mogen ervaren. Super goed, keurig verzorgd en alles was perfect. (aanrader!)”

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan