Bruiloft catering

Bruiloft catering

Gefeliciteerd, er staat een bruiloft op de planning! Op die prachtige dag wilt u uzelf en uw gasten verwennen met de heerlijkste gerechten. Als professioneel cateraar staan wij graag voor jullie klaar met de lekkerste shared dining, walking dinners, buffetten en luxe hapjes mét bijpassende aankleding. Alles om ervoor te zorgen dat jullie een bijzondere dag om nooit te vergeten beleven!

Offerte aanvragen

Waar hebben jullie zin in?

Willen jullie een uitgebreide barbecue, een luxe borrel of een heuse foodtruck op jullie bruiloft? Bij ons kiezen jullie uit een ruime menukaart met heerlijke buffetten, walking dinners, ontspannen lunches en luxe hapjes. En er is veel meer mogelijk. Goed om te weten: wij werken uitsluitend met verse producten, veelal van lokale leveranciers. Dat komt de kwaliteit ten goede. In onze professionele horecakeuken in Prinsenbeek (bij Breda) bereiden we alle gerechten tot in detail voor. Daarna brengen we deze op de afgesproken tijd naar de door jullie gekozen locatie. Heeft u speciale dieetwensen? Geen probleem, ook daar spelen wij graag op in. Zo stellen we altijd een menu samen dat volledig naar wens is en bij u en uw gezelschap past.

Trouwen op locatie

Waar gaan jullie trouwen? In de achtertuin, op een landgoed, in een bos of op het strand? Het maakt ons niet uit waar jullie feest is, wij kunnen overal uit de voeten. We voorzien jullie niet alleen van heerlijk eten, maar ook van de lekkerste drankjes. Op zoek naar de finishing touch? We halen ook alles uit de kast voor wat betreft een feestelijke aankleding. Zo regelen wij een stretchtent, maar ook stoelen in iedere stijl, lange tafels en een beertruck. Graag nemen wij jullie alles uit handen.

Hoe werkt het?

Iedere bruiloft is maatwerk. Als professioneel cateraar is het ons vak om jullie bruiloft geheel volgens jullie wensen en verwachtingen te laten verlopen. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden, zoeken jullie inspiratie of willen jullie graag meer weten over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden. Hoe?

  • Stuur ons een e-mail met jullie vraag, de mogelijke locatie en de trouwdatum.
  • Wanneer wij jullie wensen in beeld hebben, plant Martine een afspraak in op locatie.
  • Wat zijn jullie wensen en verwachtingen en wat zijn onze mogelijkheden? Dit stemmen we vervolgens graag met jullie af.

We stellen een offerte op.

 

Voor de volgende klanten hebben we al iets georganiseerd

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan