Catering Princenhage

Purple Catering: dé catering in Princenhage! Offerte aanvragen voor catering in Princenhage

Catering Princenhage

Ben je op zoek naar een goede cateraar in Princenhage?

Ben je op zoek naar een partij die écht snapt wat goed en lekker eten is? Die gastvrijheid ademt en verder denkt dan ‘gewoon’. Dan ben je op zoek naar Purple Catering. Dankzij onze jarenlange ervaring met zowel grote als kleine events, weten wij wat onze klant echt wil en leveren wij net dat stapje meer. Wij zorgen voor een fantastische dag voor je gasten maar ook voor jou! Of je nou kiest voor een uitgebreide lunch, luxe diner of aangeklede borrel (of wellicht allemaal): wij denken met je mee!

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn?

Quote: “Bij Purple Catering mag je de hoogste kwaliteit verwachten, tegen een vriendelijke prijs. Net zo vriendelijk als ons personeel"

Sarah & Jordi (bruiloft 20-12-2019 in de Molen, Princenhage)

Sarah: “Dankzij Purple Catering konden wij intens van onze dag genieten. Kwaliteit en ervaring voerde de boventoon. Het was fijn om een partij te hebben die direct snapt wat je wilt en ook op de dag zelf met een half woord genoeg heeft. Bedankt Purple Catering!”

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan