Diner

Diners

Vooraf bespreken we met u welke gerechten er bij uw event passen. In onze professionele horecakeuken in Prinsenbeek (Breda) bereiden we alles voor. We hebben genoeg capaciteit om ook voor grote groepen te kunnen cateren.

Vraag hier uw offerte aan voor een heerlijk diner

Overheerlijke diners op locatie

Of het nu gaat om een kleine of grote groep, wij zullen er altijd voor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Bij een sit down dinner serveert u uw gasten kleine op elkaar afgestemde gerechtjes die zij gemakkelijk zittend kunnen eten. Omdat het sit down dinner uit meerdere gangen bestaat, is het een complete maaltijd. Veel meer dus dan alleen een borrelhapje.Hieronder doen wij meerdere suggesties voor de verschillende gangen voor een sit down dinner. Heeft u liever wat anders? Ook dat kan. Bel of mail ons gerust. Wij denken graag met u mee en verzorgen met veel zorg uw totale catering.

Bekijk hier onze diners

Shared diner

Ook voor een overheerlijk shared diner bent u bij ons aan het juiste adres. Heerlijke informeel genieten met uw gasten van overheerlijke kleine gerechtjes welke in 3 gangen voor u op tafel worden gezet. Neem contact op voor de diverse mogelijkheden of bekijk een kleine greep uit onze menu's onderstaand bestand.

Voor de volgende klanten hebben we al iets georganiseerd

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan