Event inrichting & concepten

Event inrichting & concepten

De gerechten die u op uw evenement wilt serveren, zijn volledig afhankelijk van het soort evenement dat u organiseert. Dat geldt ook voor de aankleding. Naast het uitzoeken van passende gerechten, helpen wij daarom ook bij de aankleding van uw evenement, zodat het past bij uw gelegenheid en gezelschap.

Gezellige aankleding

Bij een bijzonder evenement, zoals een jubileum, bruiloft of zakelijk event hoort een bijzondere aankleding. Behalve de lekkerste gerechten, die wij voor u verzorgen op de door u gekozen locatie, nemen wij bestek, borden, schalen en servetten mee. Verder zorgen we voor versiering, zoals slingers, ballonnen en bloemen. Heeft u al nagedacht over de muziek? Desgewenst verzorgen wij een goede dj of regelen wij een installatie.

Diverse soorten meubilair

Is uw feest buiten? Dan regelen wij een stretchtent. Viert u uw feest in een grote zaal en wilt u graag kunnen zitten? Dan zorgen wij voor stoelen. Wij verzorgen diverse soorten meubilair, in iedere stijl. Lange tafels, klapstoeltjes, statafels, krukken, loungebanken, tenten en terraswarmers: wij zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Hoe werkt het?

Wij hebben genoeg capaciteit om elk gezelschap van een passende aankleding te voorzien. Of u nu een groot evenement organiseert met een flinke gastenlijst of u een intiem feest geeft. Wij cateren kleine én grote gezelschappen en leveren tapinstallaties, wijnen en frisdranken. Wilt u graag hulp bij het bedenken van een passende aankleding voor uw event? Onze ruime ervaring en creatieve ideeën zetten we graag in om u te helpen. Heeft u al in uw hoofd hoe uw feest eruit moet komen te zien? Vertelt ons uw wensen en verwachtingen. Wij nemen u vervolgens alles uit handen en verzorgen we uw evenement tot in de puntjes.

Voor de volgende klanten hebben we al iets georganiseerd

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan