Traiteur Bavel

Purple Catering: dé traiteur aan huis in Bavel! Uw offerte aanvragen?

Traiteur Bavel

Ben je op zoek naar een goede traiteur in Bavel?

Heb je een leuke moment op de planning staan en ben je op zoek naar een traiteur die jou kan voorzien van hapjes en drankjes? Wellicht vier je je verjaardag of host je een babyborrel. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is: je wilt goed voor je gasten zorgen. Dat willen wij van Purple Catering ook. Dankzij onze jarenlange ervaring met zowel grote als kleine events, weten wij wat onze klant echt wil en leveren wij net dat beetje meer. Wij zorgen voor een fantastische ervaring voor je gasten maar ook voor jou! Of je nou kiest voor een aangeklede borrel(plank), een uitgebreide lunch of een buffet: wij denken met je mee. Zodat jij je lekker kunt focussen op je gasten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Quote: “Bij Purple Catering mag je de hoogste kwaliteit verwachten, tegen een vriendelijke prijs”

Referentie Astrid Schenkel 

"Onze zorgen waren in de handen van Purple. En daar hebben we geen spijt van gehad. Van de kaarsjes tot aan het diner alles was geregeld en de volgende dag werd alles netjes opgeruimd."

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan