Zakelijke Borrel Brabant

Op zoek naar de beste cateraar in Brabant voor uw zakelijke borrel? Vraag hier uw offerte aan

Zakelijke borrel Brabant

Van een netwerkborrel tot personeelsborrel, uw zakelijke borrel is bij Purple Catering in goede handen. Is alles op uw de locatie binnen Brabant aanwezig of wilt u liever dat we de ruimte nog volledig aankleden? Alles kan, wij verzorgen uw borrel van A tot Z. Wij willen dat uw zakelijke borrel wordt voorzien van kwalitatief goede drankjes en hapjes. Daarnaast is ons personeel altijd vriendelijk en professioneel. Deze borrel wordt een perfect visitekaartje voor uw bedrijf!

Bekijk hier de mogelijkheden

Quote: “We doen er alles aan om uw zakelijke borrel, bij uw bedrijf of op locatie in Brabant, tot in de puntjes te verzorgen”

Referentie Cees van de Horst:

“Ik had Purple Catering al diverse malen gezien op catering partijen. Dat was altijd super. Gisteren zelf een Barbecue van Purple Catering mogen ervaren. Super goed, keurig verzorgd en alles was perfect. (aanrader!)”

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het product op waarde schatten en samen met ons de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op via:

+31(0)76 541 27 30 info@purple-catering.nl Vraag hier uw offerte aan